Diensten

Taxi Amsterdam Services levert diverse diensten. Zo zijn wij bijvoorbeeld in Amsterdam en omstreken dagelijks op de weg te vinden zodat reizigers op tijd van het station naar huis kunnen, wij u naar de luchthaven kunnen brengen, uw vervoer naar kantoor kunnen zijn enz. Hieronder staat een korte opsomming van onze diensten:

 

  • Taxivervoer in Amsterdam en omstreken
  • Groepsvervoer
  • Schiphol Airport service
  • Zakelijke dienstverlening.

 

Hierboven hebben wij een overzicht voor u gemaakt van de diensten die wij standaard aanbieden. Heeft u een speciaal verzoek of heeft u vragen naar onze diensten dan kunt u ons bereiken via ons contactformulier of telefonisch via 06-29233837

Wilt u direct een taxi in Amsterdam reserveren die niet al te duur is? Taxi Amsterdam Services brengt u overal heen rondom Amsterdam tegen een voordelig tarief. Of u nu naar een luchthaven, een ziekenhuis, een station of een adres in de omgeving van Amsterdam gebracht wilt worden; wij vervoeren u overal naar toe. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren en gediplomeerd en brengen u naar elke gewenste bestemming. Veiligheid, service, kwaliteit en comfort zijn daarbij sleutelwoorden. Uiteraard zijn wij altijd stipt op tijd. U reserveert een taxi en wij zorgen dat binnen 10 minuten taxi bij u voor de deur staat.

Wanneer u tevreden bent, is Taxi Amsterdam Services dat ook.

 

Comfort

Wij vinden het belangrijk dat u in een schone, comfortabele taxi reist. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week kunt u op onze service rekenen. Schroom niet om ons te vragen naar een passende oplossing, wanneer u een speciale vervoerswens hebt. Samen kijken wij met u naar de mogelijkheden. Onze dienstverlening stemmen wij zo goed mogelijk af op uw specifieke vervoersaanvraag.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en reserveringen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen. Met Taxi Amsterdam Services reizen, betekent overal en altijd kunnen zijn. Of u nu slecht ter been bent, jong of oud, alleen of met iemand anders samen reist. Wij vervoeren u graag per taxi in en rondom Amsterdam. De tarieven van Taxi Amsterdam Services zijn zeer scherp. Is uw rit langer dan 20 km? Dan krijgt u bij ons ook nog eens 15% korting op de ritprijs.

 

Airport/luchthaven service

Wilt u naar Schiphol of naar andere luchthavens? Dan zit u hier goed, wij bieden namelijk de beste prijs-kwaliteit verhouding!

Hoe prettig en gemakkelijk is het om zorgeloos op vakantie te gaan. Dat begint al bij het vertrek vanuit huis. Door gebruik te maken van het luchthaven vervoer naar Schiphol en andere luchthavens, hoeft u zich niet meer te bekommeren om een parkeerplek en het feit dat uw auto weken op een verlaten parkeerterrein staat. Zonder stress vertrekken, is het beste wat er is. De tarieven voor onze Airport service zijn heel aantrekkelijk. Wanneer uw rit langer is dan 20 km, krijgt u bij ons 15% korting op de ritprijs. Een mooie start van uw vakantie.

 

Groepsvervoer

Bent u met meer dan 4 personen en wilt u als groep ergens naartoe? Taxi Amsterdam Services kan u hier ook mee van dienst zijn. Voor informatie en prijzen kunt u het beste contact opnemen via info@taxiamsterdamservices.nl of via: 06-29233837

 

Zakelijk vervoer

Naast de particuliere sector, richt Taxi Amsterdam Services zich ook op de zakelijke dienstverlening. Bent u als zakenman vaak onderweg en wilt u stipt op tijd op uw afspraak verschijnen? Overweeg dan een comfortabele taxirit met Taxi Amsterdam Services. Daarnaast bieden wij ook vervoer naar alle luchthavens in Nederland en daarbuiten. Wanneer uw rit langer is dan 20 km, krijgt u bij ons 15% korting op de ritprijs. Wanneer u met regelmaat het vliegtuig pakt, is dat een groot gemak. U kunt er van op aan dat u snel en veilig vervoerd wordt en ruim op tijd op uw afspraak aankomt.